Don't waist your time on envy

Som bekant så är Sverige sett som ett lite tråkigt land av resten av världen med en liten lame-ass befolkning, vi ses som otroligt simpla och ibland kanske lite gråa. Är det därför som 95 % av landets befolkning reagerar som det gör när personer som Anna Anka uttalar sig i tv? Ni vet hon som är ballast av de Svenska Hollywoodfruarna. Jag älskar hennes stajl. Asgrym enligt mig! Det finns nämligen två vägar att ta när man hör vad hon har att säga  och det är ett att blli asförbannad och go megafeminist on her ass eller så kan man ta val numero dos som går ut på att tycka hon är skön och bara garva. Jag har givetvis valt den naturliga, tycker jag, väg number two.

Men varför väljer de flesta väg nummer ett? Förmodligen på grund av den klassiska orsaken avund. Anna Anka är en sådan där person som radhusmammorna i Sverige i hemlighet skulle vilja vara, men som de måste trasha för att få sig att känna sig så mycket bättre än och för att försöka intala sig att fan vad mycket bättre jag har det. Folk blir kanske förbannade för att hon är kanske på något sätt onåbar?

Oh! Jag ville bara skriva av mig.


02:30-ångest

Ni vet när man är vaken och ensam mitt i natten, klockan är ställd på ett jobbigt klockslag som typ 06:30 och man kan bara inte sova fast man vet att man borde det snart. Minuterna tickar på och plötsligt börjar man tänka på något som ofta är en frågeställning som till slut avslutas med varför. Det kan vara varför man är ute på hal is, simmar i djupa vatten eller bara en undran över att man blivit lämnad kvar, med eller utan flytväst.

Den här frågan sugs man hjälplöst in i och man tänker mer och mer tills man märker att klockan är way too much för att du ska orka upp utan problem i morgon. Fan är det enda man tänker men på något sätt somnar man till slut. Ofta till Långa Nätter med Melissa Horn eller någon annan låt med lågt tempo och klockren text.

Egentligen spelar det ingen roll att man somnar eller ligger vaken. Det är samma problem som kommer tillbaka alla ensamma och sena nätter, men vad fan ska man göra. Det är bara att vänta, i guess.

Inte min kopp te direkt.

I'm back, as Gypsy Girl

Okey, here's the deal. Blev sjukt sugen på att börja blogga igen! Så varför kör jag inte på min gamla? Jo, tror det beror på att vissa som jag inte vill ska veta var den finns vet om den och jag vill inte sätta lösenord på den, skulle bara väcka frågor. Jag vill kunna skriva lite vad som helst egentligen!

Angående namnet.. En play på Gossip Girl till er som inte förstått det, sen så är Gypsy så jag. Ville ha ett roligare användarnamn denna gång, inte lika fantasilöst. Så här är min nya blogg, håll tillgodo och läs med måtta!

Löv.

RSS 2.0