So long

Nu så, nästan allt är packat, jag är nyduschad och superfresh! Det känns som att det är dags att åka? Nåja jag får hålla mig tills halv fem i alla fall. Blir förmodligen pinsamt mycket Need for Speed med syster och Sex and the city innan dess. Hemma den trettonde!Bangkok, Khao Lak, Phuket - Here I come!

La douleur exquise

The exquisite pain. Den utsökta smärtan av att vilja ha något man aldrig kan få tillbaka. Att ångra något som man inte gjort är det värsta någonsin. Att man som fjortonåring dumpat sitt livs förälskelse på grund av en lögn är saker man kan ångra men det låter så jävla dumt att  man försöker glömma och inte låtsas om. Vad pratar jag om? Jo, när man ångrar att man tackade nej till ett lätt ligg för ett år sedan, då är det något som saknas. Att tänka hur det var när man var yngre. Vad höll man på med. Man brydde sig inte.

Men när jag verkligen vill att den här utsökta smärtan ska sätta sig in.. Då lyssnar jag på Down in the past - Mando Diao, Suga Suga - Baby Bash och What's in it for me - Amy Diamond. Det är texterna som liksom gräver sig in.Det är farligt det här. Att blogga på natten.

There is no such thing as a free meal

Men i dag kom jag pretty damn close. Drog runt (som resten av alla stockholmare) med min syster på mellandagsrean - som verkade ganska utplockad redan, tyvärr.. Men jag fick så klart med mig en kavaj, en sportbehå, träningslinne, mascara, efter-sol och strumbyxor! Hamnade någonstans under sjuhundringen men fan vad nöjd man kan vara. Alla älskar ju att shoppa billigt. ALLA. Hur mycket pengar man än har tror jag det ligger något i att kunna ge klädeskedjorna så liten vinst som möjligt!Am I right? I think so!

Manditory in any blog..

En kort costumized summering av året som gått. Vad har hänt? En del!Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja något nytt finns det ju så klart. Är det det man hoppas på? Kanske inte, men det är bara att tacka och ta emot.
Höll du några av dina nyårslöften? Jag har absolut försökt att vara hälsosammare, med goda resultat vilket känns bra. Det enda man behöver göra är att sätta igång så rullar det på av sigi själv. Nyckeln är envishet. Den som har börjat har redan gjort halva jobbet.

Är det något du saknat år 2009? Materiellt så är det en ännu bättre garderob, som jag ska detoxa med hjälp av min julklapp "You know you want it". Den är på god väg till mitt fina mål som extremt välklädd. Annars så saknas väll närhet och kanske ett annat sorts privatliv.
Vad var din största framgång 2009? Vet inte riktigt, framgång? Hur ska man tolka det. Möjligen att jag tog tag i mig själv och sökte till utbildningen jag går nu? Jobbet på SEB? Att jag har fullföljt mina personliga mål? Vet inte men det känns ganska bra med allt.
Största misstaget? Kanske saker jag tackat nej till eller inte gjort. Vad hade jag varit om jag hade sagt ja? Vem vet. Men man ska aldrig sitta och ångra sådant, men ibland är det bara svårt att låta bli.

Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Hippie kombinerat med lite Chanel-esque feeling. Jag älskar stilen så jävla mycket, ska försöka utöka den tills nästa år. Boho-chic is the shit helt enkelt.

Delish!
Ska jag verkligen suktas så inför alla nyårslöften? I think so!

Tired of this


Bild: Italienska Vogue

Kommer det alltid vara så här? Det är det enda som jag kan skriva som är förståeligt, skulle vilja vräka ut en massa saker (som på fyllan) men det är för offentligt. Hm.. Förut var jag okej med hela "alltet" (= det jag inte kan skriva här) men nu är jag bara förbannad och frustrerad, en blandning. Det enda som kan summera hela skiten är att det är så jävla orättvist, fast det är inte ens rätt sätt att uttrycka det för det betyder ju att andra människor inte förtjänar samma som jag vill "ha" vilket inte är sant. Men sådant är livet och är det någon som borde klara en sådan frånvaro är det ju jag.

Vad för spännande får jag liksom? Cancer.. Woho. Inte särskilt spännande.

RSS 2.0